У Дніпрі чоловік жбурнув камінь у трамвай і розбив голову пасажиру

У Дніпрі чоловік жбурнув камінь у трамвай і розбив голову пасажиру
Величезний камінь пробив скло і розбив голову чоловікові
Фото: dp.informator.ua

Чоловік перед інцидентом їхав у трамваї, а вийшовши, жбурнув камінь

В Дніпрі 16 березня на вулиці Михайла Грушевського чоловік кинув камінь у вікно трамвая. Значних розмірів булижник пробив скло і потрапив пасажиру прямо в голову.

Почалося все з того, що троє чоловіків зайшли до трамваю маршруту № 12 на «Ігоря Сікорського» повідомляє Інформатор. Платити за проїзд ніхто з них не збирався, про що компанія відразу ж сказала кондуктору, мовляв, грошей немає, та й вийдуть вони на наступній зупинці. Так і сталося, але як тільки трамвай рушив - в бокове вікно першого вагона полетів камінь.

Величезний камінь пробив скло і розбив голову чоловікові. Інші пасажири відразу ж кинулися потерпілому на допомогу. Поки одні затискали рану, інші викликали швидку і наряд поліції. У підсумку чоловіка медики госпіталізували в 16-у міську лікарню, а правоохоронці, після прибуття на місце, почали шукати винуватців інциденту.

У парі кварталів від місця події інспектори помітили двох чоловіків, які при появі поліції стали тікати. Далеко піти вони не змогли - їх затримали патрульні. Пізніше потерпілий впізнав нападників, внаслідок чого двох зловмисників доставили в Шевченківське відділення поліції для з'ясування всіх обставин та складання відповідних матеріалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: