У Дніпрі погоня поліції за порушником завершилася ДТП

У Дніпрі погоня поліції за порушником завершилася ДТП

Погоня, ДТП та наркотики: порушника у Дніпрі намагався втекти з місця аварії, але його затримали очевидці

Фото: dp.informator.ua

Очевидці не дали втекти водію, у нього виявили ознаки наркотичного сп'яніння

26 січня, о 12:00, в Дніпрі на вулиці Каруни зіткнулися автомобілі Volkswagen і Mitsubishi. За попередньою інформацією, водій першого автомобіля міг бути в стані наркотичного сп'яніння. На місце події прибули кілька екіпажів патрульної поліції.

В поліцію надійшло орієнтування на автомобіль Volkswagen. Повідомили, що в машині знаходяться незаконні речовини. Правоохоронці почали переслідування автомобіля. На вулиці Каруни водій на Volkswagen намагався втекти від поліції, але не розрахував швидкість на повороті і «вилетів» на зустрічну смугу, де в цей момент їхав Mitsubishi. В результаті зіткнення ніхто не постраждав.

Водій, який був за кермом переслідуваної машини, намагався втекти з місця події, але його вдалося затримати очевидцям. Хлопці тримали порушника до приїзду поліції. Після приїзду співробітників патрульної поліції, водій Volkswagen продовжував вести себе буйно, тому правоохоронцям довелося застосувати наручники. Поліцейські виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння і склали протокол.

Пізніше з'ясувалося, що автомобіль Volkswagen не належить чоловікові, який був за кермом. На місце події приїхала слідчо-оперативна група та оглянула авто у присутності свідків. Під час огляду слідчі знайшли в машині велику суму грошей. Всі деталі події з'ясовуватимуть правоохоронні органи.

На вулиці Каруни в обидві сторони утворилася велика пробка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: