У Росії чергова істерика: в Україні почала діяти «нацистська поліція»

У Росії чергова істерика: в Україні почала діяти «нацистська поліція»
«Національні дружини» в Україні
Фото: інстаграм-акаунт «Національних дружин»

«Росія для «Національних дружин» України є простором, який потрібно завоювати і освоїти»

Російський інститут стратегічних досліджень, який надає аналітику і рекомендації для президента Володимира Путіна, Держдуми, Ради Федерації і Ради безпеки РФ, оприлюднив свою позицію щодо української організації «Національні дружини».

На думку експерта РІСД Олега Неменського, «Національні дружини» можуть стати «справжньою нацистською поліцією, підміняючи собою звичайних силовиків, впливати на бізнес, а також чинити силовий вплив на демократичні інститути».

«Немає сумніву, що у цих «Національних дружин» є і політична мета, тому що перед партією «Національний корпус» Білецького стоїть завдання на майбутніх виборах пройти до парламенту. А ці дружини можуть здійснювати безпосередній тиск на виборчі комісії, власне, це фашистська доктрина прямої дії», - «б'є на сполох» російський політолог.

На його думку, «Національні дружини» - «це дійсно нацисти».
«На відміну від бандерівців, це дійсно нацисти. Вони засновують свої ідеї на працях нацистських мислителів, вони стурбовані побудовою білої імперії, білої Європи, у них расове мислення. У них інше ставлення до Росії. Вона для них - не Мордор, від якого треба усіма силами відгородитися, а навпаки - простір, який потрібно завоювати і освоїти», - говорить працівник інституту, засновником якого є Володимир Путін.

Читайте також матеріал «Главкома» Андрій Білецький: Влада знищила авторитет добробатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: