Зеленський хоче, щоб усі винні у загибелі пасажирів MH17 були покарані

Зеленський хоче, щоб усі винні у загибелі пасажирів MH17 були покарані

Президент Зеленський сподівається, що на лаві підсудних міжнародного трибуналу опиняться не лише ті, кому СБУ вже оголосила підозру

Президент України Володимир Зеленський сподівається, що усі винні у загибелі пасажирів рейсу MH17 на Донбасі будуть покарані.

Про це йдеться в повідомленні Адміністрації президента України у Twitter, де зазначається, що «Україна вітає висновки міжнародної слідчої групи (JIT) щодо MH17».

«Президент України сподівається, що на лаві підсудних міжнародного трибуналу опиняться не лише ті, кому СБУ оголосила сьогодні підозру, а й усі, хто винен у зухвалому вбивстві безневинних дітей, жінок та чоловіків», - підкреслюється у повідомленні.

Нагадаємо, Міжнародна слідча група (JIT) назвала імена перших підозрюваних в причетності до збиття літака рейсу МН17 в 2014 році.

Команда розслідувачів Bellingcat опублікувала нову доповідь, яка містить імена реальних бойовиків, які виявилися фігурантами прослуховувань СБУ та були причетними до транспортування російського «Бука» і збиття MH17.

СБУ оголосила про підозру чотирьом фігурантам справи за фактом збиття літака «Боїнг 777» рейсу MH-17.

Нідерланди направлять запити до Російської Федерації та України з вимогою допиту Ігоря Гіркіна, Сергія Дубинського, Олега Пулатова та Леоніда Харченка, підозрюваних в катастрофі рейсу MH17, заявив головний прокурор Національної прокуратури Нідерландів Фред Вестербеке.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: