Новинський пояснив, навіщо «Опозиційний блок» іде на вибори

Новинський пояснив, навіщо «Опозиційний блок» іде на вибори

«Опоблок» хоч припинити конфлікт на Донбасі

«Опозиційний блок» висунув свого кандидата в президенти з метою припинити збройний конфлікт на Донбасі і «всі спровоковані владою конфлікти в суспільстві – мовний, етнічний, релігійний, ідеологічний». Про це заявив народний депутат України, голова фракції «Опозиційного блоку» у ВР Вадим Новинський, коментуючи висунення кандидатом в президенти народного депутата України, члена фракції «Опоблоку» Олександра Вілкула під час форуму «За мир і розвиток».

«Більше 70% громадян України впевнені, що головним завданням влади є припинення війни і встановлення миру. Правляча команда всіляко виправдовує невиконання Мінських угод і заморожування конфлікту на Донбасі. Їй не довіряють понад 80% громадян, люди не підтримують введення воєнного стану і вважають, що зараз розвиток держави рухається в неправильному напрямку. Українці хочуть миру, а цілі коаліційної влади протилежні очікуванням народу. На зміну правителям, які не виправдали надії, повинна прийти команда, здатна реалізувати головні запити суспільства: припинити війну і подолати бідність», - цитується Новинський у повідомленні політсили на Facebook.

«Наша мета – будувати і розвивати країну. І повернути українцям гідне життя», - заявив народний депутат України, кандидат у президенти від «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул, звертаючись до учасників форуму «За мир і розвиток».

За його словами, Україні необхідна нова індустріалізація, відновлення економіки і створення нових робочих місць.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: