Києво-Могилянська академія відкриє кампуси в Європі та Північній Америці

Києво-Могилянська академія відкриє кампуси в Європі та Північній Америці
Перші 20 студентів НаУКМА вже прибули на навчання в Університет Торонто
фото з відкритих джерел

Програма створена передусім для українців, які опинилися за кордоном

Києво-Могилянська академія запускає проєкт Global Kyiv-Mohyla Academy. У межах проєкту університет викладатиме курси та дисципліни спільно з європейськими та північно-американськими закладами вищої освіти в змішаному, онлайн- та офлайн-форматах.

Перші 20 студентів НаУКМА вже прибули на навчання в Університет Торонто. У вересні до канадського університету приїдуть ще 100 людей, така сама кількість студентів прибуде й у січні 2023-го.

Також збираються відкрити кампуси в Гіссенському університеті, університетах Вільнюса та Глазго. Перелік університетів-партнерів розширюватиметься, зокрема, його мають поповнити закладами вищої освіти в США.

Програма створена передусім для українців, які опинилися за кордоном. Водночас у НаУКМА планують також надавати можливість студентам, які залишилися в Україні, брати участь у семестровій міжнародній мобільності до одного з кампусів Могилянки за кордоном хоча б раз впродовж навчання на бакалавраті.

Нагадаємо, 11 українських вишів потрапили до рейтингу найкращих університетів світу.

Міносвіти почало обговорення нового навчального року у столиці та по всій країні.

Раніше Шкарлет розповів, як жителям окупованих територій вступити до українських вишів.

Тим часом Ірина Верещук закликає батьків із тимчасово окупованих територій не відправляти дітей навчатися до окупантських навчальних закладів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: