Фахівці назвали три прості поради, як безболісно перебудувати свій організм до осені

Фахівці назвали три прості поради, як безболісно перебудувати свій організм до осені

Потрібно збільшити кількість вітамінів та інших корисних компонентів

Експерти назвали три прості поради, що дозволяють безболісно перебудувати організм до осені. Вони дозволять уникнути сезонної нудьги, зберегти позитивні емоції і заряд бадьорості.

Про це повідомляє ukrhealth.

Першою слідує порада переглянути раціон харчування. Потрібно збільшити кількість вітамінів та інших корисних компонентів, так як сира погода викликає загострення хронічних захворювань, в тому числі поширення вірусів. Необхідно щодня з’їдати 400 грамів фруктів і цитрусових, це зміцнить імунітет і забезпечить придушення мікробного середовища в організмі.

Рекомендується заварювати чай з корицею, імбиром, малиною, суницею і смородиною, замість цукру корисно вживати мед. Ягоди викликають імуномодулюючий ефект. До того ж, вважають експерти, гарячі напої з них вкрай корисні в холодний період. Слід утримуватися від занадто жирної і важкої їжі, восени вона є великим навантаженням для організму.

Треба змінити і спосіб життя. Перед сном корисно читати книгу, а не дивитися телевізор. В даний час року необхідний заряд позитивної енергії, тому слід займатися танцями, йогою, відвідувати спортзал і виконувати силові тренування. Увечері вкрай корисні прогулянки на свіжому повітрі.

Рекомендується переглянути гардероб. Одяг не повинен бути багатошаровим, вважають фахівці, перевагу потрібно віддавати нарядам з натуральних тканин.

Експерт пояснила, чому виникає герпес і як його лікувати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: