Один з керівників Офісу президента прислужує керівникам Московської церкви (фото)

Один з керівників Офісу президента прислужує керівникам Московської церкви (фото)
Трофімов прислуговує очільнику Митрополії Російської Церкви в Україні
Фото Фейсбук Митрополита Антонія

Перший заступник Єрмака взяв участь у літургії в Свято-Пантелеймонівському жіночому монастирі УПЦ МП

На літургії у монастирі Московської церкви під Києвом взяв участь перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов. Відповідними фотографія на своїй сторінці у соцмережі похвалився митрополит Бориспільський і Броварський, управляючий справами Московської церкви в України Антоній (Паканич).

Всі присутні на літургії зухвало ігнорували масковий режим і дотримання соціальної дистанції.

______-_google_chrome_03

Представники Помісної церкви також відзначили факт участі державного службовця високого рівня у літургії церкви, центр якої знаходиться на території країні-агресора. 

«Людина, дуже схожа на першого заступника керівника Офісу Президента України, прислуговує очільнику Митрополії Російської Церкви в Україні. За розподілом обов’язків цей перший заступник відповідає за взаємодію з головами облдержадміністрацій, які відповідають за реєстрацію статутів релігійних громад», – про це на сторінці у Фейсбук написав заступник Голови Управління зовнішніх церковних зв’язків Євстратій Зоря.

Нагадаємо, у квітні предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Онуфрій висвятив народного депутата від Опозиційного блоку Вадима Новинського у диякони. І тепер депутат у приватному листуванні зі священниками підписується як «диякон Вадим».

У Трофімова тісні стосунки з Новинським на релігійному ґрунті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: