Українці зможуть їздити без віз ще до однієї країни Карибського басейну

Українці зможуть їздити без віз ще до однієї країни Карибського басейну

Уряд схвалив угоду про скасування віз з урядом Співдружності Домініки

Кабінет міністрів України схвалив угоду з урядом Співдружності Домініки про скасування візових вимог.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 14 серпня.

Згідно з документом, громадяни держав сторін угоди в'їжджають, перебувають, перетинають територію держави іншої сторони без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів безперервного проживання і 180 днів загалом протягом року.

Вдноч, якщо громадяни держав-підписантів мають намір в'їхати на строк понад 90 днів, незалежно від мети поїздки, то вони повинні отримати візу, яка оформляється без сплати збору, у дипломатичному представництві або консульстві держави іншої сторони перед в'їздом на її територію.

Нагадаємо, на початку червня Кабінет міністрів України схвалив проект угоди про безвізовий режим з Домінікою. Домініка (Співдружність Домініки) - держава на однойменному острові з групи Малих Антильських (Навітряних) островів у Карибському морі.

Відзначимо, у 2018 році вступив в силу безвізовий режим між Україною та Антигуа і Барбуда, яка також знаходиться в Карибському басейні. Українці з діючими проїзними документами можуть перебувати в цій країні без віз за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом 180 днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: