Визначені журналісти-переможці конкурсу про європейську інтеграцію

Визначені журналісти-переможці конкурсу про європейську інтеграцію

Конкурс: Угода про Асоціацію: шлях змін

Жюрі конкурсу журналістських матеріалів на краще роз'яснення положень та висвітлення результатів впровадження Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом, ініційованого Проектом ЄС «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС» (Association4U), оголосило переможців.

Загалом на конкурс надійшло 130 журналістських матеріалів на тему європейської інтеграції практично з усіх регіонів країни. Організатори разом з Офісом віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та редакцією інформаційного агентства «Главком» відібрали кращих з найкращих у шести номіцаціях.

Так у номінації «Аналітичний матеріал» перемогла стаття Анни Семенюк у співавторстві з Яриною Денисюк (інтернет-видання Zaholovok.com.ua, Закарпаття) про енергоефективність і енергозбереження. Найкращим репортажем стала робота Ірини Мартинової з Донеччини про краматорських «органічних» аграріїв (Донецька регіональна дирекція НСТУ). У категорії «Історія успіху»  - двоє переможців: Наталія Іващенко з Чернігова (інтернет-сайт «Час Чернігівський»), яка писала про український експорт до ЄС, і Тамара Гладка з Одеси (суспільно-політична газета «Час «Ч») зі статтею про поводження з відходами. У номінації «Суб`єктивний погляд» найкращим визнано матеріал Ігоря Кондратьєва з Чернігова (Інтернет-видання «Високий Вал») під назвою «Чому я не дивився відео із бійкою чернігівських школярок». Нагорода за найкраще інтерв’ю дісталася черкащанину Іванові Лилі (Радіо «Рось», Черкаська регіональна дирекція НСТУ), який у своїй програмі розповів про семестрове навчання черкаських студентів у Академії імені Яна Длугоша в Польщі. Найкращим студентським матеріалом визнано роботу студентки Маріупольського державного університету Еліни Прокопчук про те, як переселенці змінюють Маріуполь.

Окрім цього, шестеро учасників конкурсу отримали заохочувальні подарунки від організаторів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: