Ворог накопичує війська в районі Кривого Рогу. Вілкул повідомив деталі

Ворог накопичує війська в районі Кривого Рогу. Вілкул повідомив деталі
Військові вибудували кілька ешелонів оборони у місті
фото з відкритих джерел

Місто продовжує приймати вимушених переселенців

Українські військові фіксують певне накопичення ворожих військ в районі Кривого Рогу, проте вони готові до будь-якого розвитку подій. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в ефірі інформаційного телемарафону.

«Ми бачимо певне накопичення, військові все відстежують, ми відстежуємо. У нас побудована багато ешелонована глибока оборона, дуже багато ліній цієї оборони, наші війська дуже мотивовані, дуже високий бойовий дух, і ми готові до будь-якого розвитку подій», – сказав він.

Також Вілкул додав, що місто продовжує приймати вимушених переселенців.

«У Кривому Розі постійно – більш як 70 тисяч вимушених переселенців, нами підготовлено 89 пунктів компактного проживання. Ми надаємо медичну, психологічну допомогу, за рахунок міського бюджету забезпечуємо триразовим харчуванням. Для, хто хоче евакуюватися далі, є евакуаційні потяги», – сказав він.

Нагадаємо, раніше Вілкул повідомив, що спеціальні служби ворога намагаються використовувати українських дітей в своїх цілях. Також Вілкул пообіцяв 50 тис. грн за кожного шпигуна в Кривому Розі.

Читайте також: Оборона України: ситуація в регіонах станом на ранок 5 серпня

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: