Американський локомотив «Тризуб» вирушив у перший випробувальний рейс (фото)

Американський локомотив «Тризуб» вирушив у перший випробувальний рейс (фото)
Локомотив легко зрушив з місця 48 навантажених вагонів

У випробуваннях беруть участь машиністи Придніпровської залізниці

Сьогодні, 8 листопада 2018 року, почалися пробігові випробування на Укрзалізниці першого тепловоза компанії General Electric - ТЕ33АС «Тризуб». Він уперше самостійно виїхав за ворота Крюківського вагонобудівного заводу, де тривало кінцеве складання локомотива, і прибув на залізничну станцію Крюків-на-Дніпрі. Про це інформує прес-служба Крюківського вагонобудівного заводу.

Локомотив досить легко, як відзначили присутні залізничники, рушив з місця 48 навантажених вагонів, загальною вагою 4,5 тисяч тонн. Далі маршрут поїзда пролягає до станції Ромодан.

У випробуваннях беруть участь машиністи Придніпровської залізниці, а також фахівці КВБЗ, General Electric, Українського науково-дослідного інституту вагонобудування, щоб у дорозі відслідковувати роботу всіх систем локомотива.

Нагадаємо, що на Крюківському вагонобудівному заводі знаходяться уже 15 локомотивів General Electric. Усі вони в роботі на різних стадіях готовності. Остання партія з 7 тепловозів прибула на підприємство 30 жовтня.

У перший випробувальний рейс «Тризуб» проводжала група керівників і працівників Укрзалізниці на чолі з директором з інженерно-технічного забезпечення Григорієм Бойком, представники КВБЗ на чолі з головою наглядової ради Володимиром Приходьком та інші.

Наступні 15 машин з 30, передбачених договором, доставлятимуть в Україну партіями по 5 штук протягом наступних кількох місяців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: