Група ICU зберегла лідерство на ринку управління активами за підсумками 2019 року

Група ICU зберегла лідерство на ринку управління активами за підсумками 2019 року
Фонд Облігацій під управлінням ICU - найбільший в своєму сегменті в Україні, активи фонду - 219.9 млн грн, прибутковість за минулий рік становить 21.15%

Активи інвестиційних і пенсійних фондів під управлінням Групи в Україні перевищують 2 млрд грн

Група ICU підвела підсумки управління локальними активами за 2019 рік.

У ICU повідомили, що активи інвестиційних і пенсійних фондів під управлінням групи в Україні, з урахуванням успішної реалізації ряду проектів в області нерухомості і прямого інвестування, перевищують 2 млрд грн. Розмір і прибутковість даних фондів і раніше були одними з найвищих на українському ринку.

«Наші пріоритети - спрощення доступу клієнтів до фінансових продуктів, діджіталізація і регіональна експансія. У минулому році ми впровадили онлайн системи доступу і платежів, в тому числі, за рахунок роботи з платіжними системами Приватні та Портмоне. Зараз ми вже підключилися і до монобанк. Також ми суттєво розширили клієнтську базу в Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові. Все це стало основою високих показників в 2019 році », - прокоментував Костянтин Стеценко, співзасновник групи ICU.

Фонд Облігацій під управлінням ICU - найбільший в своєму сегменті в Україні, активи фонду - 219.9 млн грн, прибутковість за минулий рік становить 21.15%, що на 6% перевищує український індекс ставок за депозитами фізичних осіб (UIRD) і у понад п'ять разів перевершують інфляцію за 2019 рік. 

3_04

«Пенсійні активи під нашим управлінням зросли на 19% до 555 млн грн, за цими показником ми займаємо перше місце серед усіх КУА, які керують активами недержавних пенсійних фондів в Україні. При цьому прибутковість наших фондів вже четвертий рік поспіль випереджає інфляцію, незважаючи на консервативні стратегії інвестування», - зазначає Григорій Овчаренко, керівник локальними активами групи ICU.

4_02

До відома, Група ICU - незалежна фінансова група, що надає брокерські послуги, послуги з управління активами і приватним акціонерним капіталом. Група спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи.

Заснована в 2006 році фахівцями з ING, група ICU є лідером з управління активами в Україні. Під її управлінням перебувають активи в розмірі понад 500 млн доларів США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: