Шмигаль розповів, коли представить кандидата на посаду міністра промисловості

Шмигаль розповів, коли представить кандидата на посаду міністра промисловості
Денис Шмигаль анонсував появу нового міністра

Глава уряду не назвав ім'я майбутнього міністра з питань стратегічних галузей промисловості

Уряд найближчим часом представить кандидата на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Facebook.

«Вже найближчим часом ми представимо кандидата на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості, який, зокрема, буде сприяти відновленню української економіки», - написав Шмигаль.

За його словами, підтримка українського виробника, індустріальні парки, доступне кредитування і ще багато інших кроків уряду допоможуть в найближчі 2 роки перезапустити українську промисловість.

Як відомо, нині у складі уряду є три віцепрем'єр-міністри. Зокрема, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, віцепрем'єр-міністр міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, а також ще 15 міністрів та два т.в.о міністрів.
Нагадаємо, віцепрем’єром із оборонно-промислового комплексу (ОПК) – главою нового Міністерства ОПК може стати колишній голова Державного космічного агентства України Олег Уруський. Нині він очільник приватної компанії «Прогрестех-Україна», за якою стоять росіяни. Саме до такого рішення схиляється глава держави. Про це «Главкому» повідомило високопоставлене джерело в уряді.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: