Столична влада підготувала для киян і гостей міста грандіозне шоу

Столична влада підготувала для киян і гостей міста грандіозне шоу
Державна служба геології та надр України

Цієї суботи Київський велотрек відкриватимуть лазерним шоу та спортивно-цирковим перфомансом

20 травня 2017 року о 20:00 відбудеться спортивно-мистецька акція з нагоди відкриття повернутого у власність киян та відновленого Київського велотреку. У заході візьмуть участь мер Києва Віталій Кличко, заступники голови КМДА Олександр Спасибко та Ганна Старостенко, керівництво Шевченківської РДА, будівельники, спортсмени, велолюбителі, усі небайдужі кияни.

Про це інформує сайт столичної влади, повідомляє «Главком».

Спортивно-мистецька акція «Київський велотрек – нове життя» – це свято європейського рівня, що поєднує в собі мистецьку, спортивну, культурно-розважальну, патріотичну та соціальну складову. На глядачів цієї суботи чекає екстрим шоу, лазерне шоу та інтерактивна 3D відео-інсталяція «Історія Київського велотреку».

Інтерактивна відео-інсталяція розповість киянам про історію велотрека чорно-білими хронікальними кадрами старого Києва, демонстрація яких буде супроводжуватись проїздом велосипедистів в костюмах різних історичних періодів. На екрані художніми анімаційними засобами в супроводі відповідної музики буде зображено життя велотреку – від початку будівництва до повного його занепаду, а потім і відродження. Завершиться інсталяція появою на екрані зображення велотреку в його теперішньому стані, після чого почнеться виступ вело-екстрималів.

Спортивно-цирковий перформанс відбудеться за участю акробатів та інших представників циркового мистецтва. Також в перформансі візьмуть участь танцюристи, міми та вокалісти. Кульмінацією перфомансу стане хореографічно-спортивний флешмоб. Усе дійство буде супроводжуватись лазерним шоу та відео-інсталяцією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: