Біля метро «Лісова» кавказці влаштували бійку зі стріляниною

Біля метро «Лісова» кавказці влаштували бійку зі стріляниною
Очевидці бійки викликали на місце події поліцію
Фото: Інформатор

У результаті бійки постраждали два чоловіки

У четвер, 11 жовтня, на станції метро «Лісова», біля парку Кіото відбулася бійка. Кілька людей кавказької національності до напівсмерті побили одного і завдали суттєвих травм другому.

Інцидент стався близько 23:30. Про це повідомляє Інформатор.

Очевидець розповів, що він їхав в сторону Лісового масиву на своїй машині, коли побачив бійку на проїжджій частині. За його словами, близько п'яти чоловік запекло били двох чоловіків. Вони вистрілили в одного з пневматичної зброї і розбили йому обличчя, після чого потерпілий підбіг до автомобіля кривдників і почав ламати двері. Нападники повалили його на асфальт і били ногами. Потім чоловіка вдарили головою об кут автобуса, який стояв поруч. За словами свідка, чоловік, який постраждав, був ініціатором бійки.

Очевидці викликали поліцію і швидку допомогу. Коли нападники це помітили, вони швидко сіли в автомобіль ВАЗ 2107 і зникли з місця злочину. Ні номерів машини, ні осіб агресорів чоловік не запам'ятав.

У зв'язку з цим поліцейські ввели план «Перехоплення». Співробітники правоохоронних органів зупинили на вулиці Крайній машину, в якій знаходилися особи кавказької національності. Це сталося близько 00:15. Але підозрювані не мали відношення до події на Лісовий. Через це між чоловіками і поліцією стався конфлікт. На щастя, непорозуміння вдалося залагодити на словах і силу застосовувати не довелося.

За даними поліції, постраждалий чоловік вижив, хоча отримав дуже серйозні травми. Медики госпіталізували його в лікарню швидкої медичної допомоги. Його друг, який теж отримав травми, спочатку залишився на місці події, а потім направився у лікарню до свого товариша.

Нагадаємо, у Києві на Борщагівці чоловік, захищаючись, вбив опонента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: