Битва за жетон: люди атакують каси на всіх станціях метрополітену

Битва за жетон: люди атакують каси на всіх станціях метрополітену
Люди вистоюють довгі черги на станціях метрополітену напередодні подорожчання проїзду
Фото: Главком

Від завтра проїзд подорожчає майже удвічі

У зв'язку з подорожчанням проїзду в столичному комунальному транспорті біля кас на станціях метрополітену утворилися величезні черги. Про це повідомив кореспондент «Главкому».

Так, ввечері на станціях метро «Хрещатик» і «Святошин» люди вистоюють багато часу, аби поповнити картки на проїзд, купити проїзний чи просто сплатити 5 гривень за жетон.

Одна з жінок на станції «Святошин» просто поділилась зайвими жетонами із іншими людьми.

При чому, як повідомлялося, Київський метрополітен залучив максимальну кількість працівників в останній день дії старих тарифів. За словами прес-секретаря «Київметрополітену» Наталії Макогон, на станціях працюють всі касові вікна.

Такий ажіотаж серед пасажирів спровокований тим, що сьогодні, 13 липня, останній день, коли громадський транспорт працює за старими тарифами. Від завтра, з 14 липня, встановлюється новий тариф - замість 5 грн жетон продаватимуть вже за 8 гривень, як і талончик для наземних видів транспорту.

У метрополітені з 14 липня сині жетони будуть замінювати зеленими, причому старі жетони можна буде обміняти на нові без доплати протягом липня.  

Читайте також статтю: Все по 8 гривень. Чи врятують нові тарифи столичний громадський транспорт?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: