Чоловік погрожував підпалити банк на проспекті Перемоги

Чоловік погрожував підпалити банк на проспекті Перемоги
Правоохоронці затримали чоловіка поблизу банку

Із приміщень фінансової установи на час перевірки евакуювали 15 осіб

Столична поліція затримала чоловіка, який погрожував підпалити відділення банку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На спецлінію 102 зателефонував чоловік і повідомив, що підпалить будівлю банку на проспекті Перемоги. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група та екіпажі патрульної поліції.

Із приміщень фінансової установи на час перевірки евакуювали 15 осіб. Під час обстеження вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Неподалік від місця події правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 53-річний місцевий мешканець, який раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208  Кримінального процесуального кодексу України. Він розповів, що у нього стався конфлікт із працівниками банку, після чого він зателефонував до поліції та повідомив про свій намір підпалити будівлю.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 18 жовтня до органів внутрішніх справ столиці надійшло 302 повідомлення про скоєння злочинів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: