Депутат Лещенко на в'їзді до Києва знайшов пояснення, чому в країні розруха (фото)

Депутат Лещенко на в'їзді до Києва знайшов пояснення, чому в країні розруха (фото)
Ганебний напис на знаку при в'їзді у столицю
Фото: Сергій Лещенко, Facebook

На в'їзді до Києва на знаку «Welcome to Kyiv» вже місяць не стирають людиноненависницький напис

На в’їзді до Києва зі сторони Борисполя на головному знаку столиці «Welcome to Kyiv» вже близько місяця міститься людиноненависницький напис, і до цього владі немає діла. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Сергій Лещенко.

«Сором і ганьба. Десь місяць тому на в'їзді до Києва з боку Борисполя, на головному знаку української столиці «Welcome to Kyiv», з'явився людиноненависницький напис. По суті справи - свастика, тільки в текстових знаках. Два тижні тому, після того, як ніхто з влади не відреагував, я особисто заїхав за ацетоном в магазин і стер напис. Оскільки драбини у мене не було, почистив знак там, де зміг дотягнутися», - розповів нардеп.

Лещенко повідомив, що були звернення до відповідних служб щодо цього ганебного напису. Проте сьогодні, проїжджаючи по бориспільській трасі, він побачив, що напис досі не стерто до кінця.

«Це перше, що бачать на в'їзді до Києва міжнародні делегації. Це нацистський заклик, який не пече очі владі», - обурюється нардеп.

На його думку, ця ситуація пояснює, чому розруха в країні. «Тому що вона в головах, а не в клозетах», - зазначив Лещенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: