Дорожники звітують, як оперативно вийшли на розчищення Києва від снігу (фото)

Дорожники звітують, як оперативно вийшли на розчищення Києва від снігу (фото)
Паралельно з великогабаритною технікою працює малогабаритна спецтехніка 
Фото: Київавтодор

На дорогах працює снігоприбиральна техніка

У вівторок пізно ввечері розпочався мокрий сніг і з різною інтенсивністю тривав упродовж усієї ночі.

Як повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор», як тільки почало сніжити, на столичні дороги вийшли солерозкидачi, щоб не допустити утворення ожеледиці та снігових накатiв на дорогах Києва. Після цього естафету робіт перейняла снігоприбиральна техніка зi щітками.

«Роботи проводяться одночасно в усіх районах Києва. Крім того, існує чітка послідовність прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність міста. Наступні в черзі – вулиці районного, а потім місцевого значення. Важливо, що кожна одиниця спецтехніки має свій маршрут прибирання, котрий визначений у технологічній картці, яку має кожен водій», - зазначили у «Київавтодорі».

Паралельно з великогабаритною технікою працює малогабаритна спецтехніка і бригади з ручного прибирання. Вони проводять прибирання від снігу та обробку посипальними матеріалами пiдходiв до наземних та підземних пiшохiдних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства комунальної корпорації «Київавтодор».

«Київавтодор» звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: