ДТП у Києві на зупинці: травмовано жінку, пасажир автівки загинув

ДТП у Києві на зупинці: травмовано жінку, пасажир автівки загинув

У суботу, 23 лютого, в Києві за адресою вулиця Алма-Атинська, 105/2 сталося ДТП з постраждалими. Автомобіль Audi A4 вилетів з дороги і врізався в стовп. В результаті інциденту постраждали кілька людей, одного з них вирізали рятувальники. Про це пише «Інформатор».

Аварія трапилася близько 6:30.

За попередньою інформацією, Audi їхала в бік вулиці Азербайджанській. На повороті перед вулицею Волховській легковик занесло і відкинуло на тротуар, а потім вона обігнула стовп.

Поруч з місцем аварії перебувала зупинка громадського транспорту. У момент інциденту там стояли люди. Коли Audi залетіла на тротуар, то зачепила двох літніх жінок. Одна з них не постраждала, а другу госпіталізували в лікарню. Попередньо, у неї травма ноги, але вона незначна.

Свідки стверджують, що відразу ж після аварії водій і один з пасажирів самостійно вибралися з машини і втекли. Другому парубкові знадобилася допомога рятувальників, так як його затиснуло в салоні на задньому сидінні. Після того, як рятувальники вирізали потерпілого, його передали медикам і госпіталізували в лікарню.

За даними «Еспресо», проте, не доїхавши до лікарні, чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

Під час відпрацювання району патрульні затримали можливого водія Audi, але чи дійсно цей чоловік - буде встановлювати слідство. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики, рятувальники і слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: