ДТП за участю авто Пинзеника: депутата вдалося вивести з машини

ДТП за участю авто Пинзеника: депутата вдалося вивести з машини
Люди утворили живий коридор, щоб вивести депутатів з авто. На фото «засвітився» депутат Олег Кришин, який був у авто разом з Павлом Пинзеником
Фото: Главком

Нардеп Пинзеник прокоментував ситуацію щодо ДТП за участю його авто в урядовому кварталі

Народний депутат України Павло Пинзеник, авто якого стало учасником дорожньо-транспортної пригоди в урядовому кварталі, залишив машину у супроводі великої кількості правоохоронців та районного начальника поліції.

Разом з Пинзеником були нардепи Олена Масоріна і Олег Кришин, які також вийшли з машини. Їх завели у найближчий під’їзд на куті Шовковичної і Інститутської.

За словами кореспондента «Главкому», нардеп у супроводі поліції зайшов у будівлю на розі вулиць Шовковичної та Інститутської. Однак ніхто не пояснив, куди саме завели Пинзеника.

Також поліція затримала одного із «євробляхерів», який поводився вкрай агресивно та кидався на людей.

Сам Пинзеник вже прокоментував ЗМІ інцидент, який з ним стався у центрі Києва

«Їхали по вулиці Інститутській, повертали на Шовковичну. Хтось із мітингуючих впізнав народних депутатів в автомобілі. Тут три народних депутати, окрім мене двоє. Кинулися на автомобіль, почали бити його ногами, руками, важкими предметами. Розбили заднє скло. Сиджу на задньому сидінні автомобіля. У мене на склі сліди крові від кулаків. Оточені мітингувальниками і поліцією, які вимагають лінчувати народних депутатів», — розповів Пинзеник, пише УНН.

Люди, після того як нардеп у супроводі поліції залишив автомобіль, почали розходитись з місця ДТП. 

Як повідомлялося раніше, авто нардепа протаранило чоловіка і зламало ногу. Пораненого забрала швидка. Протестувальники взяли авто в облогу, і каменем розбили заднє вікно джипа. За їх словами нардеп хотів втекти.

«Євробляхери» вимагають провести «громадське затримання» нардепа. «Слуга народу, выйди до народу», - скандують вони. Також вигукують «поліція з народом».

У Києві вже другий день проходять протести власників авто на єврономерах.  

Дивіться фоторепортаж «Главкома».

Нагадаємо, 11 липня вранці водії автомобілів на єврономерах влаштували чергову акцію протесту у центрі Києва. Вони заблокували урядовий квартал, вулицю Грушевського від Арсенальної до Європейської площі. До дешевого розмитнення автівок з іноземними номерами додалась ще одна вимога – протестувальники хочуть, аби у поліції забрали право перевіряти авто за митною базою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: