Двоє киян пограбували кав’ярню

Двоє киян пограбували кав’ярню
Кав’ярню на вулиці Січових Стрільців пограбували

Шляхом пошкодження вхідних дверей зловмисники проникли до приміщення та викрали звідти виручку

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшла інформація, що вночі невідомі проникли до кав’ярні на вулиці Січових Стрільців Шевченківського району Києва та поцупили з каси гроші. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці ретельно оглянули приміщення та провели комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на затримання підозрюваних. Невдовзі причетних до майнового злочину осіб встановили та затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Злодіями виявились кияни - 24-х та 27-ми років. Один із них раніше відбував покарання за вчинення крадіжки та шахрайські дії.

Встановлено, що правопорушники пізно вночі пошкодили двері в кав'ярні, забралися в приміщення та викрали з каси готівку.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Фігурантам оголосили про підозру та готується клопотання до суду щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: