Інсталяції та алеї з фібробетону: як триває реконструкція парку «Перемога» (фото)

Інсталяції та алеї з фібробетону: як триває реконструкція парку «Перемога» (фото)

Інсталяція у вигляді серця «For You» в парку «Перемога»

Кличко відкрив інсталяцію у вигляді серця, розташовану неподалік парку «Перемога».

У середу, 25 квітня, мер Києва Віталій Кличко перевірив, як тривають ремонтні роботи в парку «Перемога», що в Дніпровському районі столиці.

«Наше завдання, і ми його втілюємо, – створити в кожному районі Києва парк європейського рівня, аби кияни не їхали відпочивати лише в парк «Наталка», - заявив мер.

Кличко нагадав, що столичною владою визначено 10 парків в різних районах, які будуть капітально відремонтовані цього року. Зокрема, і парк «Перемога», де сьогодні тривають роботи.

У рамках другої черги капітального ремонту і благоустрою в парку «Перемога» з’явиться будинок садівника, дитячий майданчик, вбиральня, встановлять декоративні елементи паркового дизайну вхідної зони. 

Будуть облаштовані пішохідні доріжки та алеї з фібробетону, встановлені сучасні лави, урни та альтанки. Для любителів активного відпочинку заплановані волейбольний, баскетбольний та workout-майданчики. 

Також мер відкрив інсталяцію у вигляді серця, розташовану неподалік парку «Перемога». Це восьмий в Дніпровському районі арт-об’єкт, створений «Київзеленбудом» спільно з бізнесом. Назвали цю інсталяцію у вигляді серця «For You», тобто «Для тебе», «Для Вас».

Міський голова привітав молодят, які сьогодні уклали шлюб та прийшли до інсталяції зробити весільне фото. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: