Київ готується до Дня захисника України: робота на Майдані «кипить»

Київ готується до Дня захисника України: робота на Майдані «кипить»
На Майдані Незалежності у Києві розпочався монтаж сцени до Дня захисника України
Фото: Станіслав Груздєв, «Главком»

На Майдані Незалежності ставлять сцену

На Майдані Незалежності у Києві розпочався монтаж сцени до Дня захисника України який відзначають щорічно 14 жовтня.

Як повідомляє кореспондент «Главкома», робота на Майдані «кипить».

Як повідомлялося, у столиці відбудуться заходи до Дня захисника України. Так, згідно з затвердженим планом напередодні свята триватимуть зустрічі з військовослужбовцями, учасниками АТО, ветеранами війни та військової служби, урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата, суспільно-мистецькі акції, виставки тощо.

Зокрема, 11 жовтня планується святкова зустріч керівництва міста Києва з військовослужбовцями, учасниками антитерористичної операції, ветеранами війни та військової служби, представниками громадських організацій.

12 жовтня вітатимуть ветеранів війни, учасників антитерористичної операції, які знаходяться на лікуванні у Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни.

13 жовтня відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата у Парку Вічної Слави.

Окрім того, 14 жовтня у Палаці спорту заплановане проведення суспільно-мистецької акції «Вони присягнули на мир і волю», а також загальноміського святкового заходу до Дня захисника України на вул. Хрещатик (від вул. Прорізної до вул. Богдана Хмельницького). Окрім того, у цей день на Співочому полі відбудеться культурно-мистецький проект «Мужні та незламні».

Також у рамках відзначення Дня захисника України працюватиме виставка «Захисники! Ви гордість українського народу!», проводитимуться виховні години у навчальних закладах, конференції, уроки мужності, зустрічі за участю учасників антитерористичної операції та військовослужбовців Збройних сил України. Також заплановано проведення військово-спортивних змагань з вогневої підготовки «Снайпер столиці» серед учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів міста Києва. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: