Кінотеатр «Київська Русь» оновився (фото)

Кінотеатр «Київська Русь» оновився (фото)
Розпочато заміну глядацьких крісел у кінотеатрі «Київська Русь» 

У кінотеатрі нове обладнання і крісла

У столичному кінотеатрі «Київська Русь» нарешті розпочалося оновлення. Наразі у приміщенні змінюють апаратуру і крісла. Про це повідомляється на сторінці кінотеатру у Facebook.

У залах вже встановлені нові проектори. У них більша потужність і краща якість зображення.

Крім того, на глядачів чекає справжня зона підвищеного комфорту. Керівництво кінотеатру нарешті вирішило замінити крісла в кінозалах з сучасними стандартами.

«Нові потужні кінопроектори установлено в обох залах кінотеатру, якість зображення чудова! Розпочато заміну глядацьких крісел на нові зручні та гарні. Попереду багато планів, багато роботи та багато цікавих ідей які ми плануємо втілити!» - йдеться в повідомленні.

«Київська Русь» радує киян з 1961 року. Спочатку на його місці розташовувався кінотеатр, який називався «Комунар». Однак в 1982 році на його місці з'явилася будівля, знайома багатьом поколінням киян. Згідно зі статистичними даними, у великому залі «Київської Русі» найбільший в Україні екран - 26х11 м. Востаннє кінотеатр модернізувався в далекому 1997 році.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у кінотеатру «Київ» виникли проблеми з орендою приміщення. Це може стати причиною закриття закладу.

У КМДА заявили, що кінотеатр «Київ» продовжить свою роботу в нинішньому форматі.

Пізніше у департаменті комунальної власності Києва повідомили, що кінотеатру «Київ» не будуть продовжувати договір оренди приміщення. Термін оренди приміщення закінчився 4 січня 2019 року.

22 січня комісія Київради з питань власності розгляне питання продовження договору оренди будівлі кінотеатру «Київ».

У Червоній залі кінотеатру «Київ» демонтували глядацькі крісла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: