Киянин задушив колишню дружину товариша кабелем від зарядного пристрою

Киянин задушив колишню дружину товариша кабелем від зарядного пристрою
Чоловік схопив кабель від зарядного пристрою та задушив
Фото: Нацполіція

Правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомої

До чергової частини Голосіївського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про смерть жінки у квартирі на вулиці Деміївській. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, напередодні у своїй квартирі колишній чоловік потерпілої із трьома товаришами розпивав спиртні напої. У помешкання приїхала жінка, яка припинила застілля та вирішила відвезти хазяїна помешкання до сестри.

«На вулиці жінка згадала, що не зачинила вхідні двері квартири, та повернулася. Однак у помешканні між нею та одним із «гостей», який там залишився, виникла сварка, у результаті якої чоловік схопив кабель від зарядного пристрою та задушив потерпілу», - повідомив Волошин.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили та у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали зловмисника. Це – 37-річний житель столиці, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру. На час слідства зловмисник перебуватиме під вартою. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: