Киянина затримали за підозрою у крадіжці кабелю зв’язку

Киянина затримали за підозрою у крадіжці кабелю зв’язку
Зловмисник забрався до колодязя, вирізав звідти кабель та збирався його вантажити до автівки

Мешканці Солом’янського району помітили підозрілого незнайомця з мотками кабелю та викликали працівників поліції

Небайдужі мешканці Солом’янського району столиці допомогли поліції викрити зловмисника на крадіжці кабелю зв’язку. Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

«Близько 5-ої години до чергової частини Солом’янського управління поліції зателефонували місцеві жителі з інформацією про підозрілі дії невідомого біля люку на бульварі Гавела. За словами заявників, чоловік пакував дроти та складав їх до багажника автівки», - інформують у поліції.

Як повідомив начальник відділу поліції №1 Солом’янського управління поліції Павло Чеханюк, на місці правоохоронці виявили відчинений комунікаційний люк та фрагменти кабелю, а поряд – машину з невідомим чоловіком.

«Ми встановили, що зловмисник забрався до колодязя, вирізав звідти кабель та збирався його вантажити до автівки. Це побачили жителі прилеглих будинків та зателефонували на 102. Чоловіка затримали на місці, речові докази вилучили», - зазначив правоохоронець.

Зловмисником виявився 34-річний киянин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України слідчі розпочали кримінальне провадження.

Міру запобіжного заходу затриманому обере суд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: