Масштабна акція «євробляхерів»: центр Києва паралізовано (фото)

Масштабна акція «євробляхерів»: центр Києва паралізовано (фото)
Вулиця Грушевського заблокована
Фото: Главком

«Євробляхери» готові не один день блокувати центр Києва

Акція протесту водіїв автомобілів на єврономерах, що розпочалася сьогодні з 6-ї години ранку у центрі Києва, може тривати кілька днів. Про це заявляють учасники протесту.

Як повідомляв «Главком», сьогодні з самого ранку заблоковані автомобілями з єврономерами урядовий квартал, вулиця Грушевського та Європейська площа. Також рух ускладнений на Хрещатику до Бессарабської площі і на вулиці Басейній.

«Євробляхери» вимагають припинити перевірки авто на єврономерах патрульними.

Як повідомляє ТСН, з самого ранку поліція перевіряє всіх, хто їде на акцію протесту. Правоохоронці вилучають колеса, які знаходять в машинах.

Через масштабний протест в Києві утворилися затори.


10_13

Нагадаємо, Кабінет міністрів розширив повноваження поліції своєю постановою у вигляді експерименту. Поліцейські отримали можливість відстежувати терміни перебування в Україні авто на єврономерах і застосовувати санкції до порушників.

Тепер поліція має доступ до митної бази «Інспектор-2006», де фіксуються всі авто, які перетинають кордон. Там також видно, в якому саме режимі в'їхав автомобіль: транзит або тимчасове ввезення на 1 рік. Якщо ж авто в Україні в режимі тимчасового ввезення, то протягом 90 днів його необхідно зареєструвати в сервісному центрі МВС України в установленому порядку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: