Мешканка Київщини замовляла ювелірні прикраси і викрадала їх з пошти (фото)

Мешканка Київщини замовляла ювелірні прикраси і викрадала їх з пошти (фото)
Поліція вилучила викрадені прикраси
Фото: Нацполіція

Викрадені прикраси жінка здавала до ломбарду

Мешканка с. Софіївська Борщагівка замовляла в інтернет-магазинах ювелірні вироби та в подальшому викрадала їх з відділення пошти.

Так, під час огляду замовленого товару зловмисниця непомітно для касира складала прикраси до кишені. А потім, мотивуючи тим, що товар їй не підійшов, надавала працівнику пошти пусті пакунки для повернення. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Викрадені прикраси жінка здавала до ломбарду, а отримані кошти витрачала на власні потреби, таким чином заробляючи собі на життя.

Слідчі Чайківського відділення поліції Києво-Святошинського району за процесульним керівництвом місцевої прокуратури оголосили підозру 29-річній жінці у правопорушеннях, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські продовжують встановлювати причетність молодиці до аналогічних злочинів, оскільки відомо, що крім зазначених, вона скоїла ще дві подібні крадіжки.

Загальний збиток становить понад 33 тисячі гривень.

Жінці загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: