На Бортницьку станцію аерації прилетіли лебеді (фото)

На Бортницьку станцію аерації прилетіли лебеді (фото)

З’явились фото лебедів на Бортницькій станції аерації

На Бортницьку станцію аерації (призначена для повного біологічного очищення стічних вод Києва) прилетіли лебеді. Відповідні фото оприлюднила прес-служба «Київводоканалу».

«Ось така краса в нас на розсіювальних випусках Бортницької станції аерації. А ще багато качок та інших водоплавних», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку січня на Київщині рятувальники звільнили з крижаної пастки чотирьох лебедів.

Зазначимо, Кабінет міністрів ще влітку 2016 року виділяв кошти на реконструкцію Бортницької станції аерації. Крім того, Київрада погоджувала рішення, згідно з яким Японія повинна була дати пільговий кредит для реконструкції Бортницької станції.

У липні 2018 року «Київводоканал» оголосив тендер на реконструкцію Бортницької станції аерації. Роботи з реконструкції розпочнуться у 4-му кварталі 2019 року та триватимуть 6 років.

Бортницька станція аерації в м. Києві (БСА) – єдина станція очищення стічних каналізаційних вод у Києві, що обслуговує не тільки столицю, а й населені пункти Київської області (Вишгород, Ірпінь, Вишневе, Бортничі, Гнідин, Щасливе, Чабани, Коцюбинське, Погреби, Новосілки, Софіївська та Петропавлівська Борщагівка, Гатне).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: