На Харківському масиві двоє грабіжників зірвали з бабусі золоті сережки

На Харківському масиві двоє грабіжників зірвали з бабусі золоті сережки
Пограбування сталося у коридорі біля квартири на першому поверсі будинку
Фото: Нацполіція

Столичні поліцейські затримали двох чоловіків за пограбування пенсіонерки

На вулиці Декабристів у Дарницькому районі Києва двоє чоловіків пограбували 83-річну бабусю. Перехожі затримали одного з грабіжників, а інший з золотими прикрасами потерпілої втік. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та наряди патрульної поліції.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

На місці події правоохоронці встановили, що двоє невідомих зайшли слідом у під’їзд за пенсіонеркою, в якої побачили золоті сережки. У коридорі біля квартири на першому поверсі зловмисники почали вимагати у бабусі зняти прикраси, а коли старенька відмовила, силою зняли ювелірні вироби та втекли. На вулиці жінка стала звати на допомогу, а відтак випадкові перехожі затримали одного з грабіжників.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський, у результаті розшукових заходів працівники кримінальної поліції затримали іншого підозрюваного, який встиг здати сережки до ломбарду.

«Затриманими виявилися раніше судимі місцеві мешканці, 27 та 38 років. Молодший з них відбував покарання за скоєння квартирної крадіжки, розбійного нападу та незаконного заволодіння транспортним засобом, другий має судимість за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків», - розповів правоохоронець.

Слідчі Дарницького управління поліції повідомили чоловікам про підозру у вчиненні грабежу, поєднаному з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище та відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

На час досудового слідства підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: