На Хрещатику з’явилися прапори Хорватії (фото)

На Хрещатику з’явилися прапори Хорватії (фото)
Хорватський прапор поряд з українським на Хрещатику
Фото: УНН

Такі почесті можуть бути присвячені виходу Хорватії до фіналу чемпіонату світу з футболу

У четвер, 12 липня, вранці головна вулиця Києва майоріла прапорами Хорватії, яка минулої доби вийшла до фіналу на чемпіонаті світу з футболу.

Так чи не на кожному стовпі вздовж Хрещатика хорватський прапор висить поруч із українським. Зазвичай такі почесті пов’язані із візитом в Україну представників влади інших держав, проте наразі про відповідний візит хорватських політиків не повідомлялося.

Водночас, урочистості можуть бути присвячені виходу Хорватії до фіналу чемпіонату світу з футболу, який наразі проходить в Росії, пише УНН.

Нагадаємо, після матчу Росія - Хорватія Домагой Віда з Огненом Вукоєвичем записали відеозвернення зі словами «Слава Україні»Віда отримав попередження від ФІФА.

А ось Вукоєвича відсторонили зі збірної Хорватії та оштрафували на 12 тисяч євро.

Пізніше обох підтримав президент України Петро Порошенко, а також очільник Федерації футболу України Андрій Павелко.

Раніше стало відомо, що фанати загребського «Динамо» розмістили в інтернеті фото, на якому вони позують з банерами «Слава Україні» та «HNS – сепаратисти», а також прапором полку «Азов».

Проте, 11 липня Віда після перемоги хорватів у півфінальному матчі з Англією вибачився перед росіянами за вигук «Слава Україні!». Про це свідчить відео каналу Росія 24 у YouTube

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: