На Київщині ділки організували незаконний видобуток граніту (фото, відео)

На Київщині ділки організували незаконний видобуток граніту (фото, відео)
На ділянці родовища Соснівське знаходиться устаткування для подрібнення граніту та виготовлення щебеню 
Фото: Нацполіція

У підприємства немає дозвільних документів на видобуток і переробку граніту

Поліція Київщини перевіряє законність діяльності підприємства, яке займається переробкою граніту.

Інформація про те, що нелегально здійснюється видобуток та переробка граніту у столичній області з’явилась у засобах масової інформації.

Як повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області, встановлено, що на ділянці родовища Соснівське, розташованого на території Макарівщини та Фастівщини, товариство з обмеженою відповідальністю здійснює видобуток граніту.

На частині земельної ділянки, що знаходиться на території Соснівської сільської ради, знаходиться устаткування для подрібнення граніту та виготовлення щебеню та різна техніка. На момент перевірки діяльності підприємства по переробці граніту його керівництво не надало слідчим поліції відповідних дозвільних документів.

Працівники слідчого управління поліції Київщини спільно з управлінням внутрішньої безпеки ДВБ НПУ України та за погодженнями прокуратури області відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 197-1 (Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво), ч. 2 ст. 364-1(Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: