На Київщині шахрай продавав через інтернет неіснуючі товари

На Київщині шахрай продавав через інтернет неіснуючі товари

Чотирнадцятьом громадянам завдано збитків на загальну суму понад 20 тис. грн

Миронівським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури у суді повністю доведено вину чоловіка, який декілька років шляхом обману, з використанням електронно–обчислювальної техніки, зловживаючи довірою, заволодівав чужим майном. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Так, обвинувачений, починаючи з грудня 2016 року, з метою незаконного заволодіння грошовими коштами інших громадян, шляхом їх обману під виглядом продажу їм через Інтернет, розміщував на веб-ресурсі OLX.ua об'яви товарів, яких у дійсності не мав в наявності і не планував придбати для подальшої їх реалізації», - йдеться в повідомленні.

Потерпілих від злочинних дій чоловіка - 14 громадян, яким завдано збитків на загальну суму понад 20 тис. грн.

Вироком Рокитнянського районного суду від 30.04.2019 обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 190 КК України, тобто у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненого шляхом незаконних операцій з використанням електронно–обчислювальної техніки, та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, звільнивши його від відбування призначеного покарання зі встановленням іспитового строку 3 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: