На Київщині затримали «злодія в законі», який кришував рейдерів (фото, відео)

На Київщині затримали «злодія в законі», який кришував рейдерів (фото, відео)
Затримання «Рамаза Багдатського» 

«Рамаз Багдатський» підтримував зв'язок із іншими «злодіями в законі», на зустрічах вони домовлялися про перерозподіл сфер впливу у злочинному світі

Правоохоронці затримали в Київській області «злодія у законі», який намагався організовувати «роботу» рейдерів та квартирників. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«45-річний уродженець Грузії був коронований у себе на батьківщині у 1998 році. Чоловік, який у кримінальному середовищі має статус «злодія у законі», прибув на територію України у 2011 році - й відразу попрямував до столиці. За сім років правоохоронці кілька разів затримували його та видворяли за межі нашої країни, але він повертався із чужими документами», -йдеться у повідомленні.

«Встановлено, що «Рамаз Багдатський» підтримував зв'язок із іншими «злодіями в законі», на зустрічах вони домовлялися про перерозподіл сфер впливу у злочинному світі. Напрямки, якими намагався керувати уродженець Грузії – рейдерство та квартирні крадіжки», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрей Крищенко.

Оперативники карного розшуку поліції Києва разом із колегами із Головного управління Національної поліції в Київській області затримали «Рамаза Багдатського» на території області.

«Враховуючи, що чоловік не має громадянства, його помістили до Чернігівського пункту тимчасового приймання іноземців. Після офіційного встановлення особистих даних «злодія у законі» буде вирішуватися питання щодо його видворення за межі України», - зазначив Крищенко

Як повідомлялося, на Київщині група людей здійснила розбійний напад на магазин та захопила заручників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: