На Кільцевій дорозі у Києві Honda на смерть збила двох пішоходів

На Кільцевій дорозі у Києві Honda на смерть збила двох пішоходів
Від удару серйозні пошкодження отримав автомобіль Honda
Фото: Інформатор

Двоє чоловіків вирішили перебігти чотирисмугову магістраль у непередбаченому для цього місці

У п'ятницю, 12 жовтня, на Кільцевій дорозі у Києві сталася смертельна аварія: водій Honda Accord Sport на смерть збив двох пішоходів-порушників.

ДТП трапилася близько 1:00. Про це повідомляє Інформатор.

За словами друга загиблих пішоходів, вони разом розпивали спиртні напої неподалік від Кільцевої дороги. Після чого двоє чоловіків вирішили перебігти чотирисмугову магістраль в непередбаченому для цього місці. Їхній товариш не наважився на такий ризикований вчинок і намагався відрадити їх, але друзі його не послухали. Пішоходам вдалося безперешкодно перейти три смуги, проте в крайній лівій рухався автомобіль Honda. Водій машини різко загальмував, але уникнути зіткнення йому не вдалося. Удар був такої сили, що чоловіків відкинуло на кілька метрів. Один залишився лежати на дорозі, а другий перелетів через загороджувальний паркан на зелену зону.

В результаті зіткнення обидва чоловіки померли на місці. Одному з них нещодавно виповнилося 42 роки.

Від удару серйозні пошкодження отримав автомобіль Honda. У машини розбита все передня частина і лобове скло. Водій авто не постраждав.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група і «швидка». Деталі аварії встановить слідство.

Нагадаємо, у Києві на Оболоні п'яний водій Toyota розбив дві машини і влетів у парковку. У салоні його машини знайшли пістолет і карабін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: