На Майдані Незалежності група молодиків із ножем напали на хлопця з дівчиною

На Майдані Незалежності група молодиків із ножем напали на хлопця з дівчиною
В одного з нападників поліція вилучила ніж та чужі речі

Поліцейські затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу

У столиці поліцейські оперативно затримали групу розбійників, які на Майдані Незалежності напали на хлопця та його подругу.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, до чергової частини Шевченківського управління поліції зателефонував хлопець і повідомив, що на Майдані Незалежності на нього та його подругу напали невідомі.

На виклик прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію. Правоохоронці опитали потерпілого, який надав опис нападників.

При відпрацюванні повідомлення про злочин патрульні поліцейські спільно з працівниками полку особливого призначення затримали підозрюваних у скоєнні розбійного нападу. В одного із них вилучили ніж та чужі речі.

П'ятьох молодиків правоохоронці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Двоє з них - раніше судимі за скоєння грабежів. 

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: