На Подолі у магазині сталася стрілянина: поранено жінку

На Подолі у магазині сталася стрілянина: поранено жінку
Магазин на Подолі, в якому сталася стрілянина

Поліція затримала стрілка

Сьогодні, 13 березня, у магазині на Подолі сталася стрілянина, внаслідок якої постраждала жінка. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Близько 11:30 до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в магазині чути постріли. На місце події негайно виїхали патрулі та слідчо-оперативна група», - інформують у поліції.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, конфлікт стався між касиром та покупцями. Коли охоронець втрутився у ситуацію, правопорушники попрямували до виходу, але один зі зловмисників дістав пістолет і кілька разів вистрілив у підлогу. Одна з куль поранила жінку, яка проходила повз. «Швидка» доставила її до лікарні.

Стрілка затримали. Зброю, яку він викинув на вулиці, вилучили.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, сьогодні у Києві після тривалої погоні патрульної поліції був затриманий правопорушник, який, за неперевіреною інформацією, на Окружній збив людину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: