На столичному ринку затримано грабіжника

На столичному ринку затримано грабіжника
Поліція затримала грабіжника на столичному ринку

Правопорушником виявився місцевий житель, 1953 року народження, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності

У Дніпровському районі Києва до правоохоронців звернулися двоє громадян із заявами про викрадення особистих речей на столичному ринку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Поліцейські опитали свідків та чоловіка, на якого вказали потерпілі.

«Нам відомо, що зловмисник скористався неуважністю покупців та викрав гаманець і сумку з документами. Це побачили інші відвідувачі ринку та почали звати на допомогу. Далі патрульні, які знаходилися неподалік, наздогнали зловмисника та затримали», - розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Правопорушником виявився місцевий житель, 1953 року народження. Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Киянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі», - зазначив Кузьмін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: