На території заводу в Києві згоріла вантажівка, постраждав водій (фото)

На території заводу в Києві згоріла вантажівка, постраждав водій (фото)
Кабіна вантажівки згоріла вщент
фото: ДСНС

Водія з опіками шпиталізовано до лікарні

У ніч на 13 січня на вул. Пирогівський Шлях, 137 у Голосіївському районі столиці сталося загорання вантажівки. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Інформація про пожежу надійшла до рятувальної служби о 00:27. На місце події було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

По прибуттю було встановлено, що на території одного зі столичних заводів сталося загоряння у припаркованому вантажному автомобілі.

Пожежу було ліквідовано о 00:57.

В ході ліквідації було виявлено потерпілого з опіками обличчя, верхніх та нижніх кінцівок. Як пізніше стало відомо, це водій вантажівки, де виникла пожежа. Помітивши вогонь, він викликав рятувальників і до їх прибуття намагався самостійно загасити вогонь. Постраждалого було передано медикам та згодом госпіталізовано до медичного закладу.

На місці події було задіяно три одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та десять чоловік особового складу ДСНС.

Причину та обставини даної пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, 11 січня сталась пожежа у житловому будинку на вул. Академіка Туполєва, 11-В у Святошинському районі столиці. Під час пожежі жінка отримала опіки.

11 січня сталась масштабна пожежа в ангарі на вул. Світлицького, 35 у Подільському районі столиці.

10 січня виникла пожежа на території гаражного кооперативу на вул. Дружківській, 14 у Святошинському районі столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: