На Троєщині у Києві поліція викрила п’ять наркопритонів

На Троєщині у Києві поліція викрила п’ять наркопритонів
У помешканнях вилучено 32 пакетики з білою порошкоподібною речовиною, 2 пакетики із зеленою речовиною 
Фото: Нацполіція

Під час обшуків правоохоронці виявили пакетики з наркотичними засобами та два пістолети

Столичні поліцейські викрили п’ять наркопритонів у будинках на вулицях Милославська, Марини Цвітаєвої, Оноре де Бальзака та Ніколаєва у Деснянському районі. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський, поліцейські встановили, що господарі квартир на житловому масиві Троєщина можуть займатися збутом наркотиків.

«Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях вилучено 32 пакетики з білою порошкоподібною речовиною, 2 пакетики із зеленою речовиною та 2 предмети, схожих на пістолети, ваги та спеціальні фасувальні пакети. Наркотики та зброю направили на експертизу», - повідомив він. 

Фігуранти – мешканці Києва, дві жінки, 1979 та 1984 років народження, та троє чоловіків, 1975, 1978 та 1984 років народження.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинення правопорушення передбачено до п’яти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування, тож у випадку встановлення інших обставин вчинення правопорушення можлива додаткова правова кваліфікацій дій зазначених осіб. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: