На залізничному вокзалі впіймали «на гарячому» грабіжника із Закарпаття

На залізничному вокзалі впіймали «на гарячому» грабіжника із Закарпаття
Затримання грабіжника
Фото: Нацполіція

Встановлено, що чоловік раніше судимий за крадіжки та грабежі

На залізничному вокзалі Києва поліція затримала уродженця Закарпатської області, який вихопив із рюкзака дівчини гаманець. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Близько 16:00 на пероні Центрального залізничного вокзалу «Київ-Пасажирський» 22-річна жителька Черкаської області чекала потяг. Молодий чоловік спробував непомітно забрати з її наплічника гаманець, але пасажирка помітила його дії і спробувала завадити. Однак крики потерпілої не справили на нього враження – і він втік з її речами», - йдеться в повідомленні.

Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку Головного управління Національної поліції у Києві Віталій Отрудько розповів: «Поліцейські побачили чоловіка і зупинили його для перевірки. У нього вилучили жіночий гаманець із грошима та документами потерпілої. У той же час надійшла інформація про напад від оперативного чергового: дівчина зателефонувала на 102 та повідомила про подію. Згодом потерпіла впізнала у затриманому нападника».

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань заст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. 27-річного уродженця Закарпатської області, раніше судимого за майнові злочини, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обере йому міру запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: