«Нацкорпус» збирається рушити до Адміністрації президента

«Нацкорпус» збирається рушити до Адміністрації президента

За даними «Нацкорпусу», на акцію на Майдані зібралися близько 10 тисяч активістів

Представник партії «Національний корпус» Олександр Алфьоров заявив, що на акцію протесту на Майдані у Києві вже зібралися близько 10 тисяч активістів.

Про це з місця події повідомляє кореспондент «Главкому».

За словами Алфьорова, учасники акції рушать до Адміністрації президента.

Мітингарі запалили синьо-жовті файєри. На акцію прийшов лідер «Нацкорпусу» Андрій Білецький.

Він уточнив, що серед учасників акції - близько 5 тисяч активістів «Національного корпусу».

Як відомо, будівлю АП сьогодні посилено охороняють. Поліція перекрила ряд вулиць поблизу Адміністрації президента.

16 березня на охорону правопорядку під час акцій у Києві заступило 3000 правоохоронців. 

Активісти «Національного корпусу» в суботу, 16 березня, зібралися у Києві на масштабну акцію на Майдані Незалежності в знак протесту проти розкрадання військового бюджету.

Раніше 9 березня під час акції націоналістів з вимогою заарештувати колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина сталися сутички біля Адміністрації президента

Представники політичної партії «Національний корпус» з’явилися на мітингу президента Петра Порошенка у Черкасах у суботу, 9 березня. Після мітингу сталися сутички поліції із «Національним корпусом». Зокрема, начальник Головного управління Національної поліції області отримав травми. У нього на обличчі було помітно кров.

Зранку 10 березня до лікарні звернулося 22 працівники поліції, які отримали травми внаслідок сутички у Черкасах з представниками «Національного корпусу». Дев’ятнадцять з них госпіталізовано. Спочатку повідомлялося про 15 постраждалих поліцейських.

Поліція заявила, що у Черкасах поліція затримала двох осіб, які підозрюються в організації громадян для вчинення хуліганських дій та нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції під час сутичок 9 березня

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що поведінка представників «Національного корпусу» в Черкасах була неприпустимою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: