Невідомі розтрощили вагон електрички Фастів - Київ

Невідомі розтрощили вагон електрички Фастів - Київ
Вандали розбили всі вікна, повиривали дивани для сидіння, розбили скло автоматичних дверей, пошкодили внутрішнє обладнання салону вагона.
Фото: Укрзалізниця

За попередніми оцінками, завдано збитків на 200 тисяч гривень

У середу, 10 жовтня, о 22:50 на перегоні Фастів-Мотовилівка, що на Київщині, групою невідомих осіб фактично було зруйновано вагон приміського електропоїзда №6036 Фастів-Київ. Вандали розбили всі вікна, повиривали дивани для сидіння, розбили скло автоматичних дверей, пошкодили внутрішнє обладнання салону вагона. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Помічник машиніста помітив зловмисників та одразу повідомив у поліцію. Однак, це звернення представниками правоохоронних органів по гарячих слідах було залишено без реагування. Правоохоронці приїхали за неодноразовими викликами на станцію Фастів лише вранці 11 жовтня. Подібна пасивна, бездіяльна позиція викликає подив, практично заохочує зловмисників і загрожує рецидивами таких інцидентів на залізничному транспорті. Справа честі і обов’язку для правоохоронців – встановити та притягнути до відповідальності винних у цьому кричущому вчинку», - заявили в «Укрзалізниці».

Водночас, виконуючи свої зобов’язання з перевезень, вранці 11 жовтня залізничники були змушені відправити поїзд за маршрутом, закривши зруйнований хуліганами вагон, оскільки відремонтувати його можна лише в умовах депо. Таким чином від агресивних дій вандалів потерпіли як залізниця, так і пасажири.

За попередніми оцінками, завдано збитків на 200 тисяч гривень.

Раніше повідомлялось, що за 8 місяців Укрзалізниця витратила мільйон гривень на відновлення приміських поїздів, що постраждали від вандалізму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: