Під Києвом чоловік знайшов револьвер та, хизуючись, убив людину

Під Києвом чоловік знайшов револьвер та, хизуючись, убив людину

Чоловік отримав 15 років позбавлення волі

Колегією суддів Ірпінського міського суду до 15 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який знайшов револьвер та, хизуючись ним, вбив людину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Чоловік у липні 2016 року знайшов сумку, в якій був револьвер Stalker та 94 бойових припаси до нього. Знахідку привласнив та став носити при собі без законного дозволу.

«У липні цього ж року вночі, маючи при собі револьвер, перебував в кафе, де вживав алкогольні напої та розважався. Не бажаючи, щоб невідомі особи знаходились поруч з ним в «його барі», дістав перероблений саморобним способом револьвер та демонстративно скерував його в напрямку одного з потерпілих. Після цього здійснив два постріли в підлогу перед його ногами та виштовхнув за межі кафе-бару. Потерпілий маючи на меті вибити із рук пістолет отримав вогнепальне кульове поранення, від якого помер на місці», - розповіли в прокуратурі.

На цьому злочинець не зупинився, а вистрелив в руку ще одній особі.

За результатом судового розгляду, колегією суддів Ірпінського міського суду обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: