Під Києвом масово горять чагарники і смітники (фото, відео)

Під Києвом масово горять чагарники і смітники (фото, відео)
Загорання трав'яного настилу у Києво-Святошинському районі
Фото: ДСНС

Рятувальники виїжджають на ліквідацію пожеж в екосистемі

Минулої доби в Обухівському районі рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж сухої рослинності на відкритій території.

Так, 25 березня о 15:40 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу у с. Щербанівка. На місце виклику було направлено черговий караул 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Українка. Пожежу локалізовано о 16:06, повністю ліквідовано о 16:20. На місці події працювала одна автоцистерна та 6 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Київській області.

Того ж дня о 16:47 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Копачів. Пожежу локалізовано о 18:16, повністю ліквідовано о 18:55. На місці події працювали одна автоцистерна та 5 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

О 21:52 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Перше Травня. На місце виклику було направлено черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів. Пожежу локалізовано о 23:28, повністю ліквідовано о 23:40. На місці події працювали одна автоцистерна та 5 чоловік особового складу.

Крім того, за останню добу чергування рятувальники Києво-Святошинського району 8 разів залучалися до гасіння трав'яного настилу на загальній площі близько 10 га. Всі пожежі було успішно і оперативно ліквідовано.

4_54

Загиблих і постраждалих не виявлено.

Також 25 березня о 11:54 до оперативно-диспетчерської служби Ірпінського регіону надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу та сміття у м. Ірпінь, в районі 4-5-та ліній. На місце виклику було направлено черговий караул 36-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь.

Рятувальниками було виявлено несанкціоноване сміттєзвалище твердих побутових відходів. За короткий проміжок часу загорання було ліквідовано.

26 березня рятувальниками спільно з начальником відділу надзвичайних ситуацій оборонної та мобілізаційної роботи Ірпінської міської ради, а також силами комунальних служб регіону вжито заходів, стосовно рекультивації побутових відходів, з метою припинення подальшого забруднення навколишніх територій та попередження подальших загорань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: