Під Києвом Toyota на російських номерах протаранила дві автівки і вилетіла з дороги

Під Києвом Toyota на російських номерах протаранила дві автівки і вилетіла з дороги
Після двох зіткнень Toyota занесло, вона протаранила відбійник і вилетіла за межі проїжджої частини
Фото: Інформатор

На місце виїжджали три бригади медиків, але госпіталізація нікому не знадобилася

У п'ятницю, 9 листопада, на Житомирській трасі в чотирьох кілометрах від Києва сталася масштабна ДТП: зіткнулися Toyota Camry, Skoda Octavia і Jeep Grand Cherokee.

Аварія трапилася близько 6:40. Про це повідомляє Інформатор.

Поліцейські розповіли, що за попередньою інформацією, Toyota на російських номерах їхала на високій швидкості, цього не заперечував і сам водій. В ході руху Camry зачепила Skoda, після чого врізалася в Jeep, у якого відірвало заднє колесо. Після двох зіткнень Toyota занесло, вона протаранила відбійник і вилетіла за межі проїжджої частини.

За словами водія Skoda, всі три автомобілі їхали в бік Житомира. Він їхав першим, ззаду в сусідній смузі їхав Jeep. Водій Skoda бачив по дзеркалах, що на високій швидкості з ряду в ряд перебудовується чорний автомобіль і наближається до нього. Через деякий час стався удар, від якого Skoda занесло, вона врізалася у відбійник, але машину вдалося вирівняти. Що сталося з іншими автомобілями він не бачив.

На місце виїжджали три бригади медиків, але госпіталізація нікому не знадобилася.

Через аварію на трасі утворилася тягучка, так як пошкоджені автомобілі зайняли дві смуги руху. На ДТП працює патрульна поліція. Подробиці інциденту встановлюються.

Як повідомлялося,  9 листопада у Києві на вулиці Вадима Гетьмана під Індустріальним мостом сталася смертельна ДТП: автомобіль Citroen збив жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: