Під Києвом затримали крадія огорож могил

Під Києвом затримали крадія огорож могил
Елементи металевої огорожі могил

Чоловік крадіжкою хотів покращити своє скрутне матеріальне становище

У Броварах Київської області чоловік на місцевому цвинтарі демонтував елементи металевої огорожі могил. Вандал мав намір здати крадене на металолом, а виручені кошти потратити на власні потреби. Про це повідомляє прес-служба поліції у Київській області.

«Під час нічого патрулювання вулиць міста група реагування патрульної поліції зупинила місцевого жителя, який привернув до себе увагу підозрілою поведінкою. Чоловік ніс у руках алюмінієві конструкції, схожі на елементи огорожі з кладовища. Як з’ясувалось, відповідна заява про крадіжку з цвинтаря надійшла напередодні від одного з жителів Броварів», - йдеться у повідомленні.

Зловмисником виявився 30-річний броварчанин. Чоловік пояснив, що крадіжкою хотів покращити своє скрутне матеріальне становище. Наразі перевіряють, чи скоював він аналогічні злочини на території області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою, іншим похованням або над тілом померлого), що передбачає до трьох років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: