Під столичною мерією відбулася масштабна акція зоозахисників (фото, відео)

Під столичною мерією відбулася масштабна акція зоозахисників (фото, відео)
Акція зоозахисників біля будівлі Київради
Фото: Інформатор

Активісти вимагають покарати владу Миколаєва за вбивство собак у притулку

У п'ятницю, 20 липня, біля будівлі Київської міської ради пройшов масштабний мітинг зоозахисників. Активісти вимагали покарати владу Миколаєва за смерть понад сотні собак в одному з притулків.

Подібні мітинги проходили по всій Україні. Активісти зібралися під міськими адміністраціями 21 міста. Про це повідомляє Інформатор.

За словами активістів, у ніч на понеділок, 16 липня, в Миколаєві на комунальному підприємстві Центр захисту тварин провели евтаназію 100 дорослим собакам і 50 цуценятам. Спочатку в притулок нікого не пускали, а коли зоозахисникам все-таки вдалося зайти до приміщення, вони побачили, що половина вольєрів порожні. На самому підприємстві підтвердили інформацію про усипляння. Однак сказали, що приспали не 150, а 70 собак.

Крім трагедії в Миколаєві, активісти також звернули увагу місцевої влади на інші проблеми знущань над тваринами. На мітингу виступили за заборону дельфінаріїв, використання тварин у цирку, носіння хутряних виробів. Нагадали також і про справу відомого київського догхантера Олексія Святогора. Святогор на даний момент знаходиться під домашнім арештом, проте активісти побоюються, що він продовжує займатися вбивствами тварин.

Учасники акції зібрали підписи під зверненням до президента України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: